Advertisement

Fırat Aydınus Beşiktaş / Firat Aydinus Un 27 Derbisi : Fırat aydınus, hakemlik yaşamında 43 kez beşiktaş maçı yönetti.

Fırat Aydınus Beşiktaş / Firat Aydinus Un 27 Derbisi : Fırat aydınus, hakemlik yaşamında 43 kez beşiktaş maçı yönetti.. Fırat aydınus'un beşiktaş ile tanışması 2004 yılına dayanıyor. Beşiktaş'ın gençlerbirliği'ni konuk ettiği mücadelede hakem fırat aydınus, ilk bitmeden konuk ekibe 2 kırmızı kart birden gösterdi ve gençlerbirliği sahada 9 kişi kaldı. Fırat aydınus'un yönettiği beşiktaş karşılaşmalarında sarı kartlar dikkat çekiyor. Spor toto süper lig'in 30. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti.

Dakikada bu kez yasin pehlivan'a direkt kırmızı kart gösterdi ve gençlerbirliği 9 kişi kaldı. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan hakem fırat aydınus'a tezahüratlar yaptı. Spor toto süper lig'in 6. İstanbul bölgesi süper lig hakemi fırat aydınus, bugüne kadar hes kablo kayserispor 46 maçını yönetti.

Mqkl6esfdmmnlm
Mqkl6esfdmmnlm from cdntr1.img.sputniknews.com
Vodafone park'ta saat 19:30'da başlayacak mücadeleyi fırat aydınus yönetecek. Fırat aydınus'un en son yönettiği beşiktaş maçı hangisi? Süper lig'de deplasmanda göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın maçını fırat aydınus'un yöneteceği açıklandı. Futbol gerçekten garip bir oyun. Aydınus bu sezon beşiktaş'ın konyaspor ile oynadığı süper kupa maçını yönetti. Dakikada bu kez yasin pehlivan'a direkt kırmızı kart gösterdi ve gençlerbirliği 9 kişi kaldı. Haftasında beşiktaş, gençlerbirliği'ni konuk etti. Fırat aydınus'un g.saray ile beşiktaş maçındaki kararları büyük tartışma yarattı.

43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti.

Haftasında 24 eylül pazartesi günü fenerbahçe ile beşiktaş arasında ülker stadı'nda oynanacak maçı yönetecek hakem fırat aydınus, kariyerinde 29. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Fırat aydınus'un en son yönettiği beşiktaş maçı hangisi? Beşiktaş, fırat aydınus ile kazanmakta zorlanıyor. Beşiktaş'ın gençlerbirliği'ni konuk ettiği mücadelede hakem fırat aydınus, ilk bitmeden konuk ekibe 2 kırmızı kart birden gösterdi ve gençlerbirliği sahada 9 kişi kaldı. Beşiktaş, aydınus yönetiminde toplamda oynadığı 37 maçta ise 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. Göre ülker stadı'nda saat 21.00'de başlayacak derbi maçta hakem fırat aydınus düdük çalacak. Haftasında beşiktaş, gençlerbirliği'ni konuk etti. Kırmızı kart sonrası 'eyyam yapsana, eyyam yapsana, fırat aydınus eyyam yapsana' şeklinde tezahürat yapıldı. Haftasında beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya gelecek. Fırat aydınus'un g.saray ile beşiktaş maçındaki kararları büyük tartışma yarattı. Turkcell kupa finali'nde düdük çalan fırat aydınus, beşiktaş'ın kabusu olmaya devam ediyor.

Haftasında beşiktaş, gençlerbirliği'ni konuk etti. Fırat aydınus, hakemlik yaşamında 43 kez beşiktaş maçı yönetti. Süper lig'de deplasmanda göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın maçını fırat aydınus'un yöneteceği açıklandı. Fırat aydınus'un en son yönettiği beşiktaş maçı hangisi? Turkcell kupa finali'nde düdük çalan fırat aydınus, beşiktaş'ın kabusu olmaya devam ediyor.

3woycedokasfbm
3woycedokasfbm from www.kayserihaberler.com
43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Türkiye futbol federasyonu, derbi maçında hakem fırat aydınus'un görev alacağını açıkladı. Futbol sahalarında yapılan bir tezahürat. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Süper lig'de deplasmanda göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın maçını fırat aydınus'un yöneteceği açıklandı. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Beşiktaş, fırat aydınus ile kazanmakta zorlanıyor. Dakikada bu kez yasin pehlivan'a direkt kırmızı kart gösterdi ve gençlerbirliği 9 kişi kaldı.

Aydınus, bu karşılaşmalarda beşiktaşlı futbolculara 73 sarı, 5 kırmızı kart gösterdi.

Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Haftasında deplasmanda beşiktaş ile karşılaşacak. Fırat aydınus'un g.saray ile beşiktaş maçındaki kararları büyük tartışma yarattı. Fırat aydınus'un en son yönettiği beşiktaş maçı hangisi? Beşiktaş, aydınus yönetiminde toplamda oynadığı 37 maçta ise 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 9 maçta sadece 1 kez galip gelebildi. Aydınus, bu karşılaşmalarda beşiktaşlı futbolculara 73 sarı, 5 kırmızı kart gösterdi. Kırmızı kart sonrası 'eyyam yapsana, eyyam yapsana, fırat aydınus eyyam yapsana' şeklinde tezahürat yapıldı. Haftasında beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya gelecek. Futbol gerçekten garip bir oyun. Haftasında 24 eylül pazartesi günü fenerbahçe ile beşiktaş arasında ülker stadı'nda oynanacak maçı yönetecek hakem fırat aydınus, kariyerinde 29. Vodafone park'ta saat 19:30'da başlayacak mücadeleyi fırat aydınus yönetecek. Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan hakem fırat aydınus'a tezahüratlar yaptı.

Fırat aydınus, hakemlik yaşamında 43 kez beşiktaş maçı yönetti. Fırat aydınus'un bu kararı sonrası beşiktaş taraftarı tepki gösterdi. Fırat aydınus'un yönettiği beşiktaş karşılaşmalarında sarı kartlar dikkat çekiyor. Beşiktaş, aydınus yönetiminde toplamda oynadığı 37 maçta ise 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. Fırat aydınus'un g.saray ile beşiktaş maçındaki kararları büyük tartışma yarattı.

Ags Bdjjoprcpm
Ags Bdjjoprcpm from iasbh.tmgrup.com.tr
Bu dev derbiyi merkez hakem kurulu'nun tecrübeli hakemlerinden fırat aydınus yönetecek. Göre ülker stadı'nda saat 21.00'de başlayacak derbi maçta hakem fırat aydınus düdük çalacak. 2012 de fener taraftarı'nin yaptığı şeyi bugün beşiktaş taraftarı yapıyor. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 9 maçta sadece 1 kez galip gelebildi. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 maçta 1 kez kazandı. Haftasında beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya gelecek. Aydınus, bu karşılaşmalarda beşiktaşlı futbolculara 73 sarı, 5 kırmızı kart gösterdi. Turkcell kupa finali'nde düdük çalan fırat aydınus, beşiktaş'ın kabusu olmaya devam ediyor.

Süper lig'de deplasmanda göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın maçını fırat aydınus'un yöneteceği açıklandı.

Haftasında deplasmanda beşiktaş ile karşılaşacak. Süper lig'in 17.haftasında beşiktaş'ın gençlerbirliği'ni ağırladığı maçta siyah beyazlı taraftarlar hakem fırat aydınus ve var kararlarına tepki gösterdi. Maçın ilk yarısında konuk ekip iki kırmızı kart gördü. İstanbul bölgesi süper lig hakemi fırat aydınus, bugüne kadar hes kablo kayserispor 46 maçını yönetti. Fırat aydınus, hakemlik yaşamında 43 kez beşiktaş maçı yönetti. Beşiktaş'ın gençlerbirliği'ni konuk ettiği mücadelede hakem fırat aydınus, ilk bitmeden konuk ekibe 2 kırmızı kart birden gösterdi ve gençlerbirliği sahada 9 kişi kaldı. Bu dev derbiyi merkez hakem kurulu'nun tecrübeli hakemlerinden fırat aydınus yönetecek. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 maçta 1 kez kazandı. Haftasında beşiktaş, gençlerbirliği'ni konuk etti. Beşiktaş teknik direktörü şenol güneş, fenerbahçe derbisi sonrası fırat aydınus ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Aydınus bu sezon beşiktaş'ın konyaspor ile oynadığı süper kupa maçını yönetti. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Vodafone park'ta saat 19:30'da başlayacak mücadeleyi fırat aydınus yönetecek.

Aydınus bu sezon beşiktaş'ın konyaspor ile oynadığı süper kupa maçını yönetti fırat aydınus. Futbol sahalarında yapılan bir tezahürat.

Posting Komentar

0 Komentar